NYHEDSOVERSIGT

imageKort film: Pusterum
Talentlinje-elev: "Tankerne bag filmen, bygger på ideen om bogen som et pusterum fra en stresset/presset hverdag.
imageSkriveelevernes farveantologi
Skriveeleverne på Aarhus Billed- og Medieskoles forfatterhold har skrevet tekster med inspiration fra alle regnbuens farver. Læs publikationen digitalt.
imageTalentelever udstiller på Dokk1
18 unge fra Den Billedkunstneriske Talentlinje på Aarhus Billed– og Medieskole udstiller i november værker på Dokk1
imageTegning
Gennem tegning kan vi opleve fordybelse, sanselighed og materialitet. I Aarhus Billed- og Medieskole har vi fokus på tegning og det unikke ved at tegne med hånden.
imageByrådet har afgjort Brobjergskolens fremtid
Brobjergskolen bliver fremtidens Børnekulturcenter. Aarhus Billed- og Medieskole ser frem til at udvikle Den Billedkunstneriske Talentlinje og samarbejde med de øvrige aktører på Brobjergskolen.
imageElever tegnede selvportrætter på kultur-skibe
Elever fra Aarhus billed- og Medieskole var inviteret til at tegne selv-portrætter på indersiden af Life-boats - både formet som gravide kvinder. Kvindebådene holdt til på havnen ved DOKK1, hvor alle ...
imageBrug weekenden og ferien på at være kreative sammen
Lav keramiske krukkedyr eller brug lørdagen på at tegne
imageHvad skal du lave i din fritid i foråret 2018?
Fra januar 2018 starter nye hold i Aarhus Billed- og Medieskole. Du kan melde dig til Grundhold i billedkunst, Billedværksted, Forfatterhold og Tegning for unge.
imageHer kan i også bruge jeres fritidspas
Et fritidspas er 1.000 kr tilskud fra Aarhus kommune til foreningsaktiviteter for børn og unge mellem 3 og 17 år fra økonomisk trængte familier.
imageSe filmen fra forfatterskolens oplæsning
Halfdan Rasmussen har gjort det, og nu også forfattereleverne på Billed- og Medieskolens Forfatterhold. Se med her >>
imageDet fik de ud af 2 timer om ugen
Nu kan du få fornøjelsen af at høre Hilda og Josefine fortælle om deres oplevelser af at gå på Aarhus Billed- og Medieskole. Læs med her >>
imageOm samarbejdet mellem billedskoler og folkeskoler
Samarbejde mellem folkeskoler og billedskoler åbner for, at alle børn og unge kan møde kunstneriske udtryksmuligheder i skoleregi. Læs interviewet med Aarhus Billed- og Medieskoles leder her >>
imageTegningholdets Plakatprojekt
Tegning-holdet var rundt i Aarhus by med deres Plakatprojekt. Se billederne her >
imageVi har sat tegning på skemaet
Aarhus Billed- og Medieskole tilbyder forløbet 'Tegning på skemaet' til interesserede skoler i Aarhus, der vil give eleverne nye redskaber og inputs til at udfordre og styrke sig med igennem tegning.
imageNye muligheder for de kreative 16-22-årige i Aarhus
Vi udvider og styrker den Billedkunstneriske Talentlinje med støtte fra Aarhus Kommune. Det her skriver Aarhus Stifttidende >>
imageFølg med på Facebook
Her fortæller vi, når vi får gæsteforfattere på besøg, om events i festugen, nyheder om kreative hold for børn og unge og en masse andet, du ikke vil gå glip af.
imageBørn og unge tegner løs
ART ATTACK-holdet har udsmykket væggen på Viby Bibliotek, og på Naturhistorisk Museum afholdt vi tegneworkshop med fokus på insekter. Se alle billederne her >
imageSe vores film om Forfatterskolen
Se filmen om kreativ skrivning i forfatterskolen. Kreativ skrivning er for skoleklasser som en del af vores skoletjeneste.
imageSådan kommer du med på Talentlinjen
Brænder du for kunst? Så kan du nu tilmelde dig optagelsespræsentationen til Talentlinje for unge mellem 16-22 år. Læs om Talentlinjen her >>