ÅRETS BØRNEBOGSFORFATTER FRA AARHUS 2015 KOMMER FRA AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE

På Børnenes Bogdag d. 22. oktober 2015 kårede non-profit-foreningen Vild Med Ord vinderen af årets novellekonkurrence for børn og unge blandt 97 indsendte noveller.

Ungdommen i Aarhus blev udfordret til at skrive en novelle om emnet tidsrejser. Den talentfulde vinder af årets pris blev Kristian Klüwer, som går på Aarhus Billed- og Medieskoles Forfatterskole på 4. år. Kristian fortæller, at ”Forfatterforløbet er et kæmpe løft i forhold til danskfaget, man får udvidet sit ordforråd og så meget læring med fra det." Kristian begyndte at skrive i 3. klasse og har altid gerne ville være forfatter.

Kristians passion for at skrive har også gjort et stort indtryk på Stine Vinther Larsen fra Vild Med Ord: ”Novellen var meget selvreflekterende og sprogligt, var den på et meget højt niveau”, siger hun.

”I Aarhus Billed- og Medieskoles Forfatterskole skaber vi rum for børn og unges skriveglæde med en legende og undersøgende tilgang til sproget og giver eleverne flere muligheder med deres skrivning” siger Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole. ”Det er væsentligt at Aarhus har sådan et tilbud til byens børn og unge”, tilføjer hun.

Aarhus Billed- og Medieskole starter nye Forfatterskolehold hvert år i september og januar.

Kontakt
Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole, tlf. 3023 1424 eller 86202223

post@aarhusbilledogmedieskole.dk