250 BØRN UDSTILLER KUNST I AARHUS DOMKIRKE

Aarhus Billed- og Medieskole og Skole-Kirke-Samarbejdet i Aarhus inviterede mandag d. 14. marts 2016 til fernisering i Aarhus Domkirke på udstillingen 'Påsken i billeder'.

Kunstprojekt med 250 skolebørn i Aarhus

Påsken i billeder er et kunstprojekt med udgangspunkt i påskens fortælling, som 250 skolebørn i Aarhus Kommune deltager i. Sammen med underviserne og kunstnerne Pia Hørlyck, Marianne Thingholm og Ginette Wien fra Aarhus Billed- og Medieskole har børnene arbejdet kunstnerisk med grafiske tryk, collage-skulpturer og lakbilleder. De færdige værker bliver udstillet i Aarhus Domkirke fra 14. marts til og med 4. april 2016 i Domkirkens åbningstid.

Det er børn fra Bavnehøj Skole, Katrinebjergskolen, Søndervangskolen, Solbjergskolen, Møllevangskolen, Hasle Skole, Strandskolen og Laursens Realskole, der har deltaget i projektet

Udstillingen var åben for alle interesserede i Domkirkens Åbningstid og arrangementet gentages næste år.

Hanne Algot Jeppesen, leder, Aarhus Billed- og Medieskole
tlf.: 86202223 / 30231424