KUNSTCAMPER

Et kreativt værksted på hjul for børn og unge
Kunstcamperen er Aarhus Billed- og Medieskoles mobile værksted for børn og unge - en ombygget autocamper indrettet til kreativt værksted. I Kunstcamperen kan børn og unge fra kommunens lokalområder møde kunst og kreativitet i forskelligartede workshops. Vi ønsker med aktiviteterne at styrke børn og unges muligheder for at udtrykke sig kreativt.

Et tilbud til jeres lokalområde
Vi samarbejder med boligsociale medarbejdere, fritidsklubber, SFO’er, kulturhuse og lokalbiblioteker og tilbyder workshops for børn og unge – arkitektur, foto, tegning, street art, film mm. Kunstnere, arkitekter og filmfolk fra Billed- og Medieskolen underviser i Kunstcamperen. Camperen er indrettet som et inspirerende sted at være og skabe i med plads til 6-8 børn og unge ad gangen. Workshops vil være af to timers varighed og et forløb vil strække sig over 3-5 gange.

I er velkomne til at ringe og høre nærmere hos Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole, 8620 2223.

Kunstcamperen - et tilbud til jeres lokalområde (pdf)
Workshopbeskrivelse - Trivselsprojekt (pdf)

Du finder alle nyheder om kunstcamperen på Instagram HER.

Kunstcamperens blog Eksternt link

Tegning af Kunstcamperen