VELKOMMEN

Vi tilbyder undervisning og projekter for børn og unge fra 6-22 år indenfor kunstneriske udtryksformer som tegning, maleri, skulptur, kortfilm, animation, kreativ skrivning mm. Vi har en 3-årig billedkunstnerisk Talentlinje for 16-22 årige og et mobilt værksted – Kunstcamperen, som kører til forskellige bydele i Aarhus og laver projekter. Vores undervisning foregår både i egne værksteder på Brobjergskolen og på en række skoler i Aarhus Kommune. Kontakt os for at høre nærmere (Åbningstider: se Om Os).

NYHEDER

imageGod efterårsferie!
Uge 42 betyder efterårsferie for mange af vores elever. Skolen holder dog ikke helt fri, men giver plads til fordybelse på vores 2-dages workshop om bylandskaber. Vi ses efter ferien!
imageByrådet har afgjort Brobjergskolens fremtid
Brobjergskolen bliver fremtidens Børnekulturcenter. Aarhus Billed- og Medieskole ser frem til at udvikle Den Billedkunstneriske Talentlinje og samarbejde med de øvrige aktører på Brobjergskolen.
imageElever tegnede selvportrætter på kultur-skibe
Elever fra Aarhus billed- og Medieskole var inviteret til at tegne selv-portrætter på indersiden af Life-boats - både formet som gravide kvinder. Kvindebådene holdt til på havnen ved DOKK1, hvor alle ...
imageBrug weekenden og ferien på at være kreative sammen
Lav keramiske krukkedyr eller brug lørdagen på at tegne
AARHUS BILLED-OG MEDIESKOLE | Frederiks Allé 20A | 8000 Aarhus C | 86202237 | 86202223 | post@aarhusbilledogmedieskole.dk