BLOGS

Aarhus Billed- og Medieskole er en del af den nordiske netværksgruppe Nordlyd, bestående af fem parter, der alle arbejder med børn, unge, kunst og kultur.
Følg med i Nordlyds aktiviteter på bloggen:

Nordlyd blog

Tidligere år

Talentlinjens blog

Talentlinjens blog 2011-2013

GALLERI

Fødselsdagsudstilling 2017
Årets udstilling med "Byen" som tema blev vist i Rådhushallen, hvor der blev delt muleposer og blyanter ud til de besøgende. Kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad holdt åbningstalen og fik overrakt et elevværk. Der var oplæsning og værkpræsentation.
Tegneholdets plakatprojekt
Tegneholdet arbejdede i foråret med plakat som genre og viste de flotte resultater frem i byrummet.
Forårsudstilling 2016
Årets tema var 'cirkler' som var fortolket bredt i tekster, billeder og koncepter. Vi havde en festlig dag med mange besøgende. Udstillingen blev åbnet af Steen B. Andersen fra kulturudvalget og danser Joy Anna Hall, som også tog temaet op.
Påsken i billeder 2016
Alle de deltagende elever åbnede udstillingen i Domkirken den 14. marts hvor domkantor Carsten Seyer-Hansen sikrede en flot fremført fælles morgensang. Udstillingen kan ses til den 4. april.
Sæt tryk på familien
Weekendkursus i februar for hele familien. Birthe Reinau underviste i forskellige trykteknikker.
Tegneserier på banegården
Modeltogsmontren er igen ramme for elevernes flotte tegneserieudstilling, som i år er inspireret af Shaun Tans værk ’Udkantsfortællinger’. Rammen for montren har skiftet form og er nu Joe & The juice.
ART ATTACK på Viby Bibliotek
Elever fra fritidsholdet ART ATTACK har lavet udsmykning på Viby Bibliotek.
Workshop på Naturhistorisk Museum 2016
Elever fra grundhold og tegnehold skabte med blyant, tusch og akvarel insekter til en udstillingsmontre på Naturhistorisk Museum. Værket kan ses på museet frem til d. 6. marts.
Udstilling på DoKK1
En tirsdag i november var der tegneworkshop i forbindelse med en udstilling af værker lavet af elever på tegneholdet og grundhold i billedkunst. Det foregik på Rampen i DoKK1.
Nordisk netværk
MIN GADE - MIN GATA - MIN GATE. De første workshops var i Malmö i Tuborgsgatan. I Aarhus var det i Rådhusparken, hvor 4.F fra Samsøgades Skole deltog sammen med unge fra Aarhus Billed- og Medieskole. I juni kører vores Kunstcamper videre til Bergen - sidste by er Berlin.
Forårsudstilling 2015
Den 24. april åbnede formand for kulturudvalget Steen B. Andersen vores forårsudstilling. Årets tema var 'Sammensætninger'. Talentelever præsenterede værker og elever fra forfatterforløbene læste op. Mange deltog i printworkshoppen.
Fotoworkshop
En flok unge brugte et par dage i vinterferien på at lære deres kamera at kende på vores fotoworkshop. Der blev også tid til lidt billedredigering.
Banegårdsudstilling 2015
For femte år i træk udstillede et af tegneserieholdene på banegården. Temaet var 'Den gode historie' og manuskriptforfatter Rune Lünell havde inspireret til emnet.
Workshop på Naturhistorisk Museum
Se resultatet af workshoppen. Udstillingen kan ses på museet indtil den 5. marts.
Kvium inspirerer
Flere af grundholdene har været på ARoS og se Michaet Kvium - Fools
Grundhold Ellevang- og Virupskolen
I efteråret er der arbejdet med akryl på papir, bygget med grundformer, klippet kompositioner og undersøgt farvemodsætninger.
Tegneudstilling på Godsbanen
Tegnehold og grundhold udstiller på Godsbanen i resten af november måned.
Lydbyen børneteaterfestival
Aarhus Billed- og Medieskole lavede skriveworkshop som en del af Lydbyen, som foregik i Musikhuset.
Kunstcamperen på Statsgymnasiet
Den 25. september kom Kunstcamperen til Aarhus Statsgymnasium.
Kunstcamperen på Egå Gymnasium
Den 18. sep. forvandlede elever fra Egå Gymnasium vores kunstcamper og skabte kunstværker mellem træerne. Anders Reventlov Larsen - underviser på vores talentlinje - stod for professionel instruktion.
  1 / 5  >>